 
			Senapsfalu med heta bönor
Falukorv är en klassisk goding som går att variera på många olika sätt. Snabbt, enkelt och väldigt gott. Här möts milt och hett i en smakfull kombination.
Ingredienser
											
						1						paket							
													
							Falukorv Original, 700g
							
													
						
						
											
						500						g							
						bruna bönor (färdigkokta)							
						
						
											
						2						st							
						vitlöksklyftor							
						
						
											
						1						msk							
						dijonsenap							
						
						
											
						6						st							
						oliver							
						
						
											
						1						dl							
						strimlad purjolök							
						
						
											
						1						tsk							
						sambal oelek							
						
						
										
Gör så här
Dela korven i fyra portionsbitar. Skär en ficka i korven, längs med. Blanda senap, vitlök och oliver. Bred blandningen i fickan.
Fäst ev ihop med tandpetare. Stek falukorven i smör, i stekpanna, ca 5 min. Blanda bönorna med purjolök och sambal oelek och värm.
 
							 
							 
							 
							 
							