Hemligheten bakom en lyckad måltid är bra råvaror. På Nordchark värnar vi om det klassiska som går att variera på många olika sätt.
En riktig klassiker som aldrig går ur tiden. Lyxigt och enkelt på samma gång. Serveras med rödbetor, saltgurka och en rå äggula.
25 min
4 pers
300 g potatis
3 st gula lökar
150 g Nordchark varmrökt picnicbog
150 g Nordchark Falukorv original
4 st ägg
1 burk syltlök
inlagda rödbetor
saltgurka
persilja
salt och peppar
Hacka löken och bryn den. Lägg över på en tallrik. Tärna potatisen och falukorven och bryn i en rymlig gryta.
Tärna den rökta picnicbogen och häll den i grytan tillsammans med löken. Tillsätt syltlöken och hackad persilja. Låt puttra i fem minuter på svag värme.
Servera med rödbetor, saltgurka och en rå äggula.