Hemligheten bakom en lyckad måltid är bra råvaror. På Nordchark värnar vi om det klassiska som går att variera på många olika sätt.
Kebab i Nordcharks egen regi, lika god som enkel att göra. Med parisare i huvudrollen passar rätten både stora och små.
20 min
4 pers
4 skivor Nordchark parisare
4 st pitabröd
2 st tomater
1 st rödlök
1 st morot
ruccola
persilja
isbergssallad
1 burk creme fraiche
1 burk stark chilisås
olivolja (till stekning)
Skölj salladen och persiljan noga. Strimla isbergssalladen fint och blanda med grovhackad ruccola, persilja och grovriven morot i en skål. Sätt salladen i kylen tills den ska serveras. Stek korven i några droppar olivolja. Korven kan delas i tunnare skivor för att få mer stekyta, som ger mer smak. Värm pitabröden, öppna dem och fyll med salladen, korven och dressingarna.