Hemligheten bakom en lyckad måltid är bra råvaror. På Nordchark värnar vi om det klassiska som går att variera på många olika sätt.
Det ska vara roligt att äta! Det blir det, med denna smakrika måltid som passar hela familjen.
30 min
4 pers
8 st Nordchark varmkorvar
4 st mjuka tunnbröd
1 burk lättöl
10 korn kryddpeppar
2 st lagerblad
1.5 dl bostongurka
0.5 dl majonäs
mjölk
salt och peppar
potatis
Koka potatisen tills den är mjuk, mosa och blanda den med varm mjölk till önskad konsistens. Smaka av med salt och peppar.
Blanda majonäs och bostongurka i en skål.
Sjud korven i en minut i lättölen, tillsammans med kryddpeppar och lagerbladen. Värm tunnbröden i ugnen (utan att de blir torra). Lägg tunnbrödet på ett ark aluminiumfolie. Lägg en rejäl klick potatismos, 2 korvar och majonäsgurka på tunnbrödet. Smaksätt gärna med ketchup och senap. Rulla folien runt det hopvikta brödet.