Hemligheten bakom en lyckad måltid är bra råvaror. På Nordchark värnar vi om det klassiska som går att variera på många olika sätt.
En pastarätt är ofta uppskattad. Med kryddig chorizo och fruktig mangosalsa är det här en riktig vinnare på middagsbordet.
30 min
4 pers
2 paket Nordchark chorizokorvar
1 paket bacon
1 burk hela tomater
500 g färska champinjoner
mangosalsa
grädde
vitlök
persilja
salt och peppar
Skär bacon i små bitar och stek på hög värme. När baconet är knaprigt tillsätts champinjonerna. Låt steka på medelgod värme 3-4 minuter. Lägg över på en tallrik.
Skär korvarna i cm tjocka skivor och stek tills de får knaprig yta. Skär upp tomaterna i klyftor och lägg i stekpannan tillsammans med champinjon- och baconröran.
Tillsätt grädde, vitlök (efter smak) och mangosåsen. Salta och peppra och låt såsen puttra på medelgod värme i ytterligare 7-8 minuter. Garnera med lite persilja.
Servera med valfri pasta som du kokat enligt anvisning på paketet.