Recept

Hemligheten bakom en lyckad måltid är bra råvaror. På Nordchark värnar vi om det klassiska som går att variera på många olika sätt.

Senapsfalu med heta bönor

Falukorv är en klassisk goding som går att variera på många olika sätt. Snabbt, enkelt och väldigt gott. Här möts milt och hett i en smakfull kombination.

15 min

4 pers

Ingredienser

500 g Nordchark Falukorv Original
500 g bruna bönor (färdigkokta)
2 st vitlöksklyftor
1 msk dijonsenap
6 st oliver
1 dl strimlad purjolök
1 tsk sambal oelek

Tillagning

Dela korven i fyra portionsbitar. Skär en ficka i korven, längs med. Blanda senap, vitlök och oliver. Bred blandningen i fickan.

Fäst ev ihop med tandpetare. Stek falukorven i smör, i stekpanna, ca 5 min. Blanda bönorna med purjolök och sambal oelek och värm.

Recept

Hemligheten bakom en lyckad måltid är bra råvaror. På Nordchark värnar vi om det klassiska som går att variera på många olika sätt.

Om Nordchark

Nordchark är ett företag som sedan 2001 levererar lokala charkprodukter av hög kvalitet. Vi är också KRAV-certifierade.

Konsumentkontakt: 0920-24 53 40, tycktill@nordchark.se
.