Recept

Hemligheten bakom en lyckad måltid är bra råvaror. På Nordchark värnar vi om det klassiska som går att variera på många olika sätt.

Pariserkebab

Kebab i Nordcharks egen regi, lika god som enkel att göra. Med parisare i huvudrollen passar rätten både stora och små.

20 min

4 pers

Ingredienser

4 skivor Nordchark parisare
4 st pitabröd
2 st tomater
1 st rödlök
1 st morot
ruccola
persilja
isbergssallad
1 burk creme fraiche
1 burk stark chilisås
olivolja (till stekning)

Tillagning

Skölj salladen och persiljan noga. Strimla isbergssalladen fint och blanda med grovhackad ruccola, persilja och grovriven morot i en skål. Sätt salladen i kylen tills den ska serveras. Stek korven i några droppar olivolja. Korven kan delas i tunnare skivor för att få mer stekyta, som ger mer smak. Värm pitabröden, öppna dem och fyll med salladen, korven och dressingarna.

Recept

Hemligheten bakom en lyckad måltid är bra råvaror. På Nordchark värnar vi om det klassiska som går att variera på många olika sätt.

Om Nordchark

Nordchark är ett företag som sedan 2001 levererar lokala charkprodukter av hög kvalitet. Vi är också KRAV-certifierade.

Konsumentkontakt: 0920-24 53 40, tycktill@nordchark.se
.